Romina helemaal in paniek toen ze in Australie aankwam: "Problemen met mijn koffer en Jan"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Romina is bijzonder blij dat ze eindelijk nog eens een paar weken samen met haar lief boer Jan kan spenderen. Ze trok daar wel helemaal voor naar Australië.

Romina was in totaal twee dagen onderweg. "Het was een stressy reis", vertelt ze in TV-Familie. "Mijn koffer was zoek, iemand anders had die van de rolband gehaald. En toen ik ’m eindelijk terug had, vond ik Jan niet meteen. Hij stond aan de verkeerde gate te wachten."

Daarna moesten ze met de taxi naar het huis van Jan. Een rit die zeven uur duurde. "Niet erg. We hebben de hele tijd zitten knuffelen. En toen we aankwamen, stonden de hondjes me op te wachten. Jan had al enkele cadeautjes voor mij onder de kerstboom gelegd. Maar het mooiste geschenk is uiteraard ons weerzien. Ik ben zo blij dat ik hier nu vijf weken zal zijn."

"De gevoelens zijn nu ook veel dieper dan bij 'Boer Zkt Vrouw'. We hebben elkaar eigenlijk pas na het programma echt goed leren kennen. En nu willen we alleen nog maar bij elkaar zijn. ’t Gaat dus in stijgende lijn", lacht Romina.