Erika Van Tielen heeft nieuws over haar toekomst bij Familie

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Erika Van Tielen zien we aan het werk in Familie. Ze speelt er de rol van Amèlie.

Erika bedenkt zich op haar blog dat we niet teveel hooi op ons vork moeten nemen en tijd moeten besteden aan de kinderen. “The time is now, absoluut”, schrijft ze. “Maar er is niks mis met die now nét iets ruimer te interpreteren. Carrières lopen zelden echt weg, kinderen daarentegen worden nooit opnieuw klein.”

Prioriteiten
Erika Van Tielen heeft ook nieuws over haar toekomst in Familie. Ze zal nog een hele tijd in Familie blijven. “Mijn job mag dan freelance en bij momenten onvoorspelbaar zijn, ik weet heel goed wat mijn prioriteiten zijn en wat er wel of niet bij kan op een bepaald moment.” 

Familie
“De basis is mijn rol als Amélie in de dagelijkse VTM-reeks Familie + de presentatie van het regionale nieuws bij RTV. De extra’s: ander acteerwerk, podiumpresentaties, inleeswerk en jobs voor de blog, die worden ingepast als het kan. Als het niet past, probeer ik te schuiven of moet ik helaas nee zeggen tegen een opdracht.” 

Kwaliteit en kwantiteit
“In het begin voelt het raar (en dom zelfs) om een job af te wijzen als je freelancer bent, maar het is zoveel juister t.o.v jezelf en je werkgevers. Kwaliteit voor kwantiteit. Geef ik je mijn engagement, dan ga ik all the way. Doe ik het niet, dan is het omdat ik voel dat ik ga tekort schieten. T.o.v mezelf en/of t.o.v mijn werkgever.”