VTM

Verlos Joris in 'Blind Getrouwd' uit zijn lijden: Het gaat opnieuw fout met Annelies

bron: VTM
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Blind Getrouwd met iemand die je niet kent blijkt niet zo simpel te zijn. Vraag dat maar eens aan Joris. Maandag loopt het opnieuw fout.

Victor voelt zich steeds beter bij Line en heeft een ontbijt klaargezet voor haar, inclusief een lief briefje. Bij Line spelen nog veel twijfels: “Gaat die fysieke klik nog komen? Wanneer? En kan ik dat misschien zelf wat versnellen?” Het stel gaat langs bij expert Wim Slabbinck voor advies.

Ook Joke heeft wat vraagtekens, al is ze heel gelukkig met Stijn. Ze vertelt een vriendin dat het een beetje speelt dat ze (nog?) geen gevoelens heeft voor Stijn. Hij heeft een verrassing voor zijn goedlachse vrouw in petto: een avondje uit, waarvoor hij de hulp heeft ingeroepen van Jokes vriendinnen.
(lees verder onder de foto)

In Willebroek is het Lenny die nog moet wennen aan het idee om iemands man te zijn. “Jolien en ik hebben heel veel raakvlakken, komen heel goed overeen en ik begrijp absoluut waarom we gematcht zijn. Maar er gaan gevoelsmatig nog dingen moeten gebeuren om toekomstgericht aan een relatie te denken met Jolien.”

Verrassing
Tim en Elke genieten volop van hun tijd samen en bestempelen de situatie momenteel als “perfect”. En toch hopen ze nog op dat kleine sprankeltje extra, vooral Elke. Experte Margo geeft hen wat onconventionele tips. Ook Joris heeft een verrassing voor Annelies, maar helaas draait het niet uit zoals hij had gehoopt.