Michel Van Den Brande krijgt belangrijke update over zijn huidkanker

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gisteren maakte Michel Van Den Brande het vreselijke nieuws bekend dat hij huidkanker heeft. De topondernemer overwon eerder al teelbalkanker.

Michel Van Den Brande deelde het nieuws via zijn Facebook mee. Hij werd in Vlaanderen bekend door het programma 'The Sky Is The Limt'. "Ik ga om de zes maanden naar een dermatoloog", luidt het bij Michel in Het Laatste Nieuws. "Dan volgt er telkens een controle."

"Die heeft in het verleden ook al enkele kwaadaardige vlekjes op mijn rug weggenomen. Daar is dus al serieus in gesneden. En ja, nu heeft ze dus ook van die vlekjes op m'n hoofdhuid ontdekt. Dat was uiteraard even verschieten. Die vlekjes komen er volgens haar omdat ik m'n hoofd veel te weinig bescherm tegen de zon. Maar ja, ik loop al jaar en dag elke dag met mijne kop bloot, hé. Een muts of een pet kan ik gewoon niet verdragen."

Teelbalkanker
Michel Van Den Brande overwon eerder al teelbalkanker. "Drie jaar heb ik toen gestreden tegen die ziekte. Ik ben ook verschillende keren geopereerd geweest. Eens een kankerpatiënt, altijd een kankerpatiënt, zeggen ze toch altijd. Op medisch vlak heb ik dus al wat meegemaakt. Maar ik kan het wel relativeren. Michel kreeg ook een belangrijke update. "Volgens mijn dermatoloog hoef ik me ook geen zorgen te maken. Ik was er volgens haar gelukkig heel snel bij."

"De zaak blijft draaien, hé. Alleen zijn er dus al wel enkele klanten verschoten van mijn vuurrood hoofd. (lacht) Ach, komt wel weer goed. Net zoals het sinds een tijdje weer helemaal goed zit tussen mij en Sofie, na die korte breuk eind vorig jaar."