One Direction-lid Louis Tomlinson krijgt dramatisch nieuws te horen over zijn 18-jarige zus

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Louis Tomlinson moet een enorme klap verwerken. Louis Tomlinson, die ook deel uitmaakt van ‘One Direction’, kreeg te horen dat zijn 18-jarige zus Félicité plots overleden is.

Het jonge meisje werd woensdag dood aangetroffen in haar huis. Ze is allicht overleden na een hartaanval. Dat staat te lezen in de Britse media.

Félicité stuikte op het middaguur in elkaar in haar huis in Londen. Eén van de aanwezige belde naar de hulpdiensten. Er kwamen twee ambulances ter plaatse om het meisje te reanimeren, staat te lezen bij Het Nieuwsblad. 

Hartaanval
Uit een autopsie is gebleken dat het meisje gestorven is aan een hartaanval. Wat die precies veroorzaakt heeft, is nog niet bekend. De politie doorzocht haar huis en zei dat ze geen drugs gevonden had.

Voor Louis Tomlinson komt de dood van zijn hard aan. “Hij is radeloos en is er compleet kapot van”, zeggen bronnen uit zijn nabije omgeving. De ster had immers een heel goed contact met zijn zus. Zijn optredens werden voorlopig geannuleerd. Eerder verloor Louis ook al zijn moeder aan kanker. Dat was in 2016.