Christoff trekt opmerkelijk besluit: “Dit is heel goed voor mijn relatie met Ritchie”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Christoff (42) geniet even van een pauze. Hij is weer terug thuis nadat hij een deel van tournee van KLUBB3 door Duitsland afwerkte.

Wanneer Christoff een dagje vrij had, kwam zijn vriend Ritchie hem bezoeken. Samen brachten ze een bezoek aan Wenen. “Eén keer kom ik een weekend naar België, maar voor de rest blijf ik in Duitsland”, licht Christoff toe in Dag Allemaal. “Het is heel plezant. Ik sta elke avond in een soort van Sportpaleis.”

Het neemt niet weg dat Christoff het thuisfront hard mist. “Enorm, maar gelukkig is er FaceTime. Ik bel heel veel met Ritchie, met mama, met mijn metekindje Lisa-Marie... Als ik zie dat ze op dat moment toevallig aan tafel zitten, mis ik de Vlaamse kost wel.”

Christoff denkt dat zo lang van huis weg zijn, ook wel goed is voor zijn relatie met Ritchie. “Ik ben zelden een maand aan een stuk thuis, we missen elkaar dus vaak. Maar da’s goed voor onze relatie. Zo kan de sleur er niet in sluipen. Als we elkaar twee dagen niet hebben gezien, merken we wel dat we elkaar gemist hebben.”

Tags christoff