Relatie van jarige Jani Kazaltzis zit in het slop: “En zo zijn de problemen zich gaan opstapelen tussen ons”

bron: Hallo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jani Kazaltzis is vandaag jarig. De sympathieke presentator viert vandaag zijn veertigste verjaardag.

Jani Kazaltzis heeft echter grote zorgen dan zijn verjaardag te vieren. Hij gaat niet goed tussen hem en zijn vriend. “Ik moet zeggen dat wij momenteel niet onze beste periode doormaken”, vertelt Jani in Hallo. “Veel heeft te maken met werkdruk, zowel langs mijn kant als zijn kant.”

“Op die manier zijn de problemen zich gaan opstapelen tussen ons. Ik ben er met een psycholoog over gaan praten want ik vond dat ik het probleem moest aanpakken. Die zei tegen me: ‘Mensen veranderen met de jaren, dus moeten liefdespartners elkaar opnieuw leren kennen.’ Niet dat hij en ik weer moeten werken voor onze liefde want de basis is er.”

“Maar we moeten elkaar wel opnieuw leren kennen. Op een bepaald momenten waren we zelfs net vreemden voor elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat we nu op de goede weg zitten. Weet je, wat ik hier vertel, is helemaal niet zo uitzonderlijk. Integendeel: volgens mij gebeurt het in elke relatie. Soms gaat het goed, een andere keer wat minder. Niet om over te panikeren, zo lang je maar moeite voor elkaar blijft doen.