Buurvrouw van prins William, met wie hij Kate bedrogen zou hebben, nodigt hem uit voor een intiem feestje

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins William zou een avontuurtje hebben gehad met zijn buurvrouw lady Rose Hanbury (35). Het zou gebeurd zijn toen zijn Kate Middleton zwanger was.

Rose heeft volgens een medewerker van William en Kate nog steeds een oogje op de prins. “Zo gauw ze kan, legt ze echt beslag op zijne koninklijke hoogheid prins William’, aldus een medewerker van William en Kate. ’Lady Rose durft dan zelfs lichamelijk te worden. De prins z’n arm aanraken, hem omhelzen, hem plagerig aaien... Velen vinden haar gedrag totaal ongepast. Ze flirt niet alleen met de prins maar ook met de grens van het toelaatbare”, citeert Het Laatste Nieuws.

En Rose is volgens een royaltykenner nog een stap verder gegaan. Onlangs nodigde ze William uit op een intiem feestje bij haar thuis. Daar waren ook enkele gemeenschappelijke vrienden aanwezig. Kate was toen in het buitenland en ook haar echtgenoot was er niet.

“Die invitatie, dat was echt not done”, aldus een personeelslid op Anmer Hall. “De bedoelingen van lady Rose lagen er vingerdik op. Eens de andere gasten weg zouden zijn, wilde ze privé-tijd met de prins.” Prins William vond het ook te ver gaan en ging niet in op de uitnodiging. Sindsdien heeft ook Kate gebroken met Rose, die tot voor kort nog goede vriendinnen waren. Kate benadrukte ook aan haar man prins William dat hij uit de buurt van Rose moet blijven.