Yanni Bourguignon moest toch even slikken toen hij het vernam van de makers van Familie: “Als klein manneke keek ik al naar haar op”

bron: Hallo
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vanavond start er een nieuwe week van Familie. Paasmaandag of niet, Familie is van de partij.

Het zijn geen fijne tijden voor Cedric. Hij heeft heel wat problemen met Marie, die nu ook nog eens een relatie is begonnen met Mathias. “Marie is in de reeks vijftien jaar ouder dan Cedric”, legt Yanni Bourguignon uit in Hallo. “Ik weet niet of een relatie met iemand ouder me zou lukken. Maar vijftien jaar is wel veel natuurlijk. Al denk ik ook niet dat er op ware liefde een leeftijd staat. Als de vrouw van je leven voor je staat, is leeftijd maar een getal.”

Yanni moest ook een vrijscène spelen met Lien Van de Kelder, die de rol van Marie vertolkt. “Ik herinner me nog dat ik veel stress had voor die scène. Lien was de eerste persoon met wie ik op een set moest kussen. Ik keek naar haar op want als klein manneke was ik fan van ‘Zone Stad.’ En nu stonden we samen voor de camera.”

“Maar je moet het ook niet groter maken dan het is. Aan zulke scènes gaan veel gesprekken vooraf met je tegenspeler, de regisseur...Dat is goed georkestreerd. Dat moet ook wel, in veel scènes moet ik een palet aan emoties laten zien."