An Van Elsen kritisch: "Op den duur voel ik me elke minuut schuldig als mama"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
An Van Elsen heeft een openhartige tekst geplaatst op de sociale media. Ze spreekt er over het moederschap.

"Ik denk niet dat er genoeg uren bestaan om mijn slaaptekort in te halen en ze kunnen verdorie heel ondankbaar zijn. Luisteren staat niet in hun woordenboek en ik val dagelijks meer in herhaling dan FC De Kampioenen. ?? Elke dag ga ik als mama in de fout en denk ik: dit mag ik niet meer doen. Ik hoor mezelf bezig tegen de kinderen en denk bij mezelf: shit, ik klink als die ouder die ik nooit zou worden ... ?", vertelt An Van Elsen

"Maar ook ik leer bij en geef mezelf wat meer krediet. ?? Ik leer onze kindjes dat het bij ons geen perfect life is. En zij leren mij wat onvoorwaardelijke liefde is. De zuiverste vorm die er bestaat. Ik zie jullie letterlijk doodgraag, ik zou zo mijn eigen hart geven om dat van jullie te redden: een no-brainer! ?? Maar ik zie jullie ook zo graag lichtjes snurkend in jullie bedje liggen en plof dan met veel plezier in de zetel om 5 min later net als jullie, lichtjes te snurken. Ik zit al drie weken aan de voorlaatste aflevering van seizoen 2 van Casa del papel. En elke keer weer op’ t zelfde moment vallen de plaffeturen toe. ??"

"Maar weten jullie wat? Ik zou niet anders willen. Ons dagelijkse leventje samen is mijn grootste rijkdom. En BTW: we ?? de kampioenen! ?? PS: ja, ik gebruik soms (eigenlijk best vaak) snoep en de iPad om hen om te kopen of om eventjes op mijn gemak te kunnen zijn. Er wordt ons zoveel gezegd en getoond wat allemaal slecht is voor onze kinderen... op den duur voel ik me elke minuut wel ergens schuldig over als mama, maar 1 ding weet ik zeker: LIEFDE is er in OVERVLOED, en dat maakt vele van mijn foutjes goed. ??
Pic by the -most of the time- lovely June ????"