Pat Krimson haalt fors uit naar Kat Kerkhofs: “Waar is zij eigenlijk goed in?”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: VIER
Vandaag maakte Kat Kerkhofs bekend dat ze een carrière begint als dj. Ze is vanaf nu voor al uw feestjes te boeken als ‘DJ KitKat’. Pat Krimson van 2 Fabiola schrok zich te pletter bij dit nieuws, en haalt fors naar haar uit.

Op Rock Werchter mixte Kat onlangs plaatjes, samen met haar man Dries Mertens. Het publiek werd toen wild. Maar Pat Krimson is alvast géén fan.

“Dj’s horen thuis ACHTER een dj-booth, niet erop of ernaast”, zegt hij op Facebook. “Clowns in het circus en voetballers op het veld... Schoenmaker blijf bij uw leest!” Hij heeft ook openlijk bedenkingen over de kwaliteiten van Kat. “Waar Kat Kerkhofs goed in is, is mij nog niet duidelijk momenteel.” Bovendien vraagt Kat 5000 euro om een uurtje te komen draaien.

Veel mensen zijn het met hem eens, aan de reacties te lezen die verschijnen onder zijn bericht. “Dadelijk gaat ze nog denken dat al dat volk alleen voor haar was gekomen naar Werchter”, staat er te lezen. “Correct”, “nagel op de kop”, “Er zijn betere dj’s te vinden voor die prijs”, en “Wel jammer dat zo’n mensen de plaats van echte dj’s wegkapen”, luiden de reacties.