Kelly Pfaff moet er niks van weten: “Vind jij dat een geldige reden om geen respect meer te tonen?”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Qua karakter zijn Kelly Pfaff (41) en haar dochter Shania (19) spiegelbeelden van elkaar. Moeder en dochter zijn twee handen op één buik.

Onze omgang is leeftijdsloos", zegt Shania Gooris in een dubbelinterview met haar mama Kelly Pfaff. "Mijn mama is de zus die ik niet heb." Moeder en dochter maken nooit ruzie. "Je hebt tieners die familie niet belangrijk vinden, maar ik ben totaal anders. Ik heb goeie vriendinnen van mijn eigen leeftijd, maar mama behoort zeker tot mijn beste maatjes. Mijn oma beschouw ik ook als één van mijn beste vriendinnen", aldus Shania. “Ik heb ook nooit gepuberd. Puberen is een excuus voor slecht gedrag."

Wanneer de interviewer hen erop wijst dat deze uitspraak misschien wat kort door de bocht is, omdat er in de tienerjaren echt wel van alles verandert in je hormoonhuishouding, reageert Kelly Pfaff fel. "En jij vindt hormonale opstootjes een geldige reden om je ouders het bloed van onder de nagels te halen? Om een stuk elementaire beleefdheid te laten wegvallen? Om geen respect meer te tonen? Ik vind van niet”, klinkt het fors.

Shania heeft haar moeder ooit één keer ‘bitch’ genoemd. "Jawadde, dat heb ik geweten”, lacht ze.