Ongeval in Genk loopt helemaal uit de hand: Vrouw bedreigd met pepperspray en dat is nog niet alles

bron: TV-Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Donderdag liep het helemaal uit de hand tijdens een kop-staartaanrijding tussen twee auto’s. Donderdagvoormiddag rond 11 uur 30 vond op de Hasseltweg een kop-staartaanrijding plaats tussen twee voertuigen.

De bestuurster van de wagen, een 31-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren, raakte bij het ongeval lichtgewond. De aanrijdende bestuurder was een man van 71 jaar uit Zonhoven.

Na het ongeval ontstond er een discussie. De bejaarde man probeerde weg te vluchten en bedreigde de vrouw ook met pepperspray, schrijft TV-Limburg.

Een 26-jarige getuige uit Houthalen-Helchteren probeerde de bestuurder tegen te houden en werd hierbij aangereden. De bestuurder vluchtte weg.

Opzettelijke slagen en verwondingen
De politie slaagde er uiteindelijk in om de gevluchte man te arresteren.  De politie stelde PV’s op voor het toebrengen van opzettelijke slagen en verwondingen, bedreigingen en het dragen van een verboden wapen.

Na verhoor mocht de man weer beschikken. Hij moet zich nog wel verantwoorden voor de politierechtbank en zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.

Tags genk