Vlaams Belang-kopstuk haalt ferm uit naar Sammy Mahdi (CD&V): "Jouw beleid is hallucinant"

bron: Twitter
door: Redactie
Sammy Mahdi
Afbeelding bron: Photonews
Ook Sammy Mahdi reageert ontzet nadat er twee Europese parlementsleden zich onthielden van een stemming over de doodstraf voor holebi’s in Oeganda. Vlaams Belang-lid Sam van Rooy reageert fel op de reactie van de CD&V'er.

Het Europees Parlement stemde een resolutie om Oeganda te ontmoedigen de doodstraf in te voeren voor holebi’s. Een grote meerderheid stemde tegen de doodstraf maar twee Vlaams Belangers onthielden zich.

Sammy Mahdi vindt het net zoals Hilde Crevits hallucinant: 

Sam van Rooy, Vlaams Parlementslid voor Vlaams Belang reageert op de tweet van Mahdi: “Ik herinner mij goed het enorme applaus dat ik kreeg tijdens schooldebatten, waar soms ook Sammy Mahdi (met zijn hond) aanwezig was, op het moment dat ik de doodstraf bepleitte voor monsters zoals Marc Dutroux en Al-Baghdadi. En nadien wonnen wij de verkiezingen, heer Mahdi.”
 
Daar voegt hij aan toe dat het beleid van Mahdi hallucinant is. “Dat beleid brengt al decennia homohaatculturen uit landen als Oeganda in onze samenleving”, zegt hij. Ook lacht hij met het beleid van partijgenoot Koen Geens.