Ouders van doodgereden Ian (16) doen pakkende ontdekking: Dit vonden ze op zijn kamer

door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Ian Goormans werd zaterdagnacht in Vorselaar met zijn fiets van de weg gemaaid en overleefde de klap niet. Zijn ouders kunnen niet geloven dat hun zoon er niet meer is.

Donderdag had Ian, een fervent motorcrosser, zijn 17de verjaardag moeten vieren, maar een noodlottig moment met een dronken bestuurder die vluchtmisdrijf pleegde, besliste daar anders over.

Sue Verhoeven, de moeder van Ian, kan niet geloven dat haar zoon er niet meer is. "Het voelt alsof ik in een nachtmerrie zit", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

"Het leven van Ian moest nog beginnen. Hij zat in zijn laatste jaar Elektromechanica en was volop aan het nadenken over zijn toekomst. In zijn kamer zagen we het boek 'Wat te doen na het middelbaar?' op zijn bureau liggen. Maar voor hem komt er nu niets meer, na het middelbaar. Dat kunnen we maar niet vatten."

Foto op sociale media

De bestuurder van het aanrijdende voertuig is de 21-jarige Jonas F. uit Grobbendonk. Hij postte op sociale media een foto van het zwaar beschadigde voertuig. "Als het klopt, kan dat erop duiden dat hij niet goed weet wat er gebeurd was en dat hij iemand had aangereden. Want als je vluchtmisdrijf pleegt met de bedoeling iets te verbergen, ga je geen foto op sociale media plaatsen", aldus de advocaat van Jonas F.