Davide uit ‘Kamp Waes’ getroffen door verschrikkelijk drama na opnames: Dit is er aan de hand

door: PMN
Afbeelding bron: Eén
Genkenaar Davide Barile (33) nam deel aan ‘Kamp Waes’. Na één aflevering lag hij er echter al uit.

Davide Barile werd het mikpunt van spot op de sociale media. Veel mensen lachen hem uit omdat hij de krachtproef niet verder afwerkte. “Maar het was fysiek simpelweg niet meer mogelijk om opnieuw aan dat touw te gaan hangen. Mijn armen waren zodanig verzuurd, dat ik ze niet meer gestrekt kreeg”, legt Davide uit in Dag Allemaal.

“De kijkers kunnen dit natuurlijk niet weten, maar tijdens de opnamen van ‘Kamp Waes’ zat ik midden in een pijnlijke echtscheiding. Daarnaast had ik zoveel stress voor de opnamen, dat ik de nachten ervoor amper een oog had dichtgedaan. Ik weet wie ik ben en wat ik kan, dus eigenlijk hoef ik me niet te verdedigen, maar het is niet ?jn om dan op sociale media te moeten lezen dat ik een ‘blaaskaak’ of ‘opgever’ ben.”

"Ons dochtertje Marè-Lia zijn we op 7 november veloren na zeven maanden zwangerschap"

Davide werd bovendien ook nog eens getroffen door een persoonlijk drama. "Ik heb twee dochters en mijn vriendin heeft een dochtertje uit een vroegere relatie. En daar zou nog een kind bijkomen, het eerste van ons samen. Maar helaas, op 7 november is ons dochtertje Marè-Lia stil geboren, na zeven maanden zwangerschap.” 

“Gelukkig werden we goed opgevangen door de vzw’s Berrefonds en Boven De Wolken. Om hen te bedanken gaan we eind februari in Genk een evenement organiseren met de andere deelnemers: ‘Kamp Waes for Star Children’. Weet je, wanneer je zoiets meemaakt, verdwijnen alle andere zorgen als sneeuw voor de zon.” 

“Gelukkig zijn mijn vriendin en ik hierdoor nog meer naar elkaar toe gegroeid. We hopen uit de grond van ons hart dat we nog een kindje samen krijgen."