Koninklijke familie geniet vandaag: En met déze opvallende aanwezige

door: Redactie
Afbeelding bron: Twitter
Vandaag vond op het koninklijk paleis het jaarlijkse kerstconcert plaats. Daarmee willen koning Filip en koningin Mathilde "de personen te bedanken die bijgedragen hebben tot het goede verloop van hun activiteiten in 2019".

Op het kerstconcert waren naast koning Filip en koningin Mathilde ook koning Albert II en koningin Paola aanwezig. Prinses Astrid en prins Lorenz, prinses Elisabeth, prins Gabriël, prins Emmanuel en prinses Eléonore tekenden ook present.

De grote verrassing kwam van prins Laurent, die eerder zou gezegd hebben "geen tijd" te hebben, maar toch aanwezig was met zijn echtgenote prinses Claire en dochter prinses Louise. Zo was de familie nog eens voltallig.

Kerstconcert op tv

Het concert werd verzorgd door artiesten en lesgevers verbonden aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth. Zij brachten een muzikaal programma rond het thema van Kerstmis, met composities van Johann Sebastian Bach en Felix Mendelssohn.

Op 25 december, om 15.05 uur, wordt het kerstconcert uitgezonden op één. Wie zo lang niet kan wachten, kan via Twitter alvast genieten van een voorsmaakje: