William en Kate stappen met hun gezin op de motorfiets

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Britse prins William zijn vrouw Kate Middleton schitteren samen hun drie kinderen op een officiële kerstkaart. Ze doen dat met hun gezin op een motorfiets in warmere tijden.

Ook de Britse koninklijke familie viert kerst. Prins William en Kate maken van deze periode gebruik om samen met hun kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis een kaartje naar buiten te brengen. Het gezin lijkt de foto in een warme tijd te hebben gemaakt. Ze zitten samen op een motorfiets voor het kiekje. Het is één van de weinige momenten dit jaar dat het gezin in zijn geheel samen werd gezien.

Kerst is voor de Britse koninklijke familie een bijzondere aangelegenheid. De royals zullen in Buckingham Palace verzamelen voor de festiviteiten, waar ook Queen Elizabeth zal aansluiten. Zo zullen ze een kerstlunch houden en later vertrekken naar Sandringham om een mis te volgen in de kerk.

Helaas voor de fans zullen prins Harry, Meghan Markle en hun kleine spruit Archie niet aanwezig zijn tijdens de feestdagen. Dat gezin brengt die namelijk door in Canada.