Koningin Elizabeth zorgt voor opschudding: Geen spoor van prins Harry en Meghan Markle

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
De Britse koningin Elizabeth heeft voor opschudding gezorgd. Er staken heel wat vraagtekens de kop op nadat de beelden van haar kerstboodschap de wereld ingestuurd werden. Heeft ze bewust een boodschap over Harry en Meghan willen brengen?

Traditiegetrouw richt de Britse koningin zich tot haar volk met Kerstmis. Naast de inhoud van haar kersttoespraak springen ook de foto's, die zorgvuldig op haar bureau geplaatst werden, in het oog.

Elke foto werd duidelijk naar de tv-camera gericht en netjes in beeld gebracht naast de koningin. Op de foto naast haar staat haar vader koning George VI. Daarnaast staat een grote kader met een familieportret van prins William en Kate, samen met hun drie kinderen.

Queen zet geen foto van Harry en Meghan

Links vooraan werd een foto geplaatst van koningin Elizabeth haar zoon prins Charles, samen met Camilla. Achteraan staat een kader met foto van haar man prins Philip. Opvallender dan welke foto's er allemaal staan, is misschien nog welke foto er niet staat. Zo ontbreekt er heel duidelijk een portret van prins Harry en Meghan Markle.