Alweer ramp voor Christoff: “Dit is een bijzonder pijnlijke zaak”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
2020 is niet prettig begonnen voor het succestrio Klubbb3. Nadat ‘onze’ Christoff, de Nederlander Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen vorig jaar hun optredens tijdens grote Duitse tv-shows moesten annuleren door de hartproblemen en -operatie van Christoff, houdt nu de gezondheidstoestand van Jan Smit hen van het scherm. Een ramp voor de ambiancegroep en een ontgoocheling voor miljoenen kijkers.

Klubbb3 zou er staan, dat was de bedoeling. Gewapend met een nieuw album en als ‘top of the bill’ van de grootste Duitse tv-shows. Maar Jan Smit is al een tijdje buiten strijd, door keelproblemen zegt hij zelf. Gerard Joling is daar niet van overtuigd. "Ik denk dat Jan een vette burn-out heeft", beweert hij. In elk geval mist Klubbb3 dus weer eens de belangrijkste jaarlijkse afspraken met de fans.

Uiteraard maken Christo? en Florian zich zorgen om hun kameraad Jan. Maar dit is commercieel gezien hoe dan ook een bijzonder pijnlijke zaak, want het schlagertrio verliest alweer wat voeling met z’n leger volgers.

De drie zien zich een fantastische promotie door de neus geboord. Bovendien werd ook hun langverwachte album door de problemen uitgesteld. Alweer een grandioze tegenvaller dus voor Christoff en zijn collega's, maar die hakt er allicht vooral stevig in bij Jan Smit zelf.