Dit grijpt je zo naar de keel! Moeder Carolien neemt afscheid van haar 15 maand oude zoontje Raphaël: “Mama, ik ben niet dood, ik leef nog”

door: PMN
Afbeelding bron: TV-Oost
In Hamme is er afscheid genomen van Raphaël. Het kindje van 15 maanden overleed in zijn slaap.

“We zijn vorige week in een nachtmerrie terechtgekomen”, citeert TV-Oost moeder Carolien Flecijn op de begrafenis. “Van een vrolijk kindje naar een kindje zonder adem, zonder hartslag.”

“En het enige dat bij mij binnen kwam was: dit kan niet. Ik hoop nog altijd dat ik wakker ga worden uit deze nachtmerrie. En dat ik jou terug kan knuffelen. En dat je terug dicht bij mij bent. Zodat ik jou kan zien opgroeien zoals jouw andere broers waar ik zo trots op ben: Sinan, Sezgin en Kenan. Ik zal voor altijd vier kinderen hebben.”

Moeder Carolien zong ook tijdens de begrafenis het nummer ‘My Sweet Angel’. Dat schreef ze zelf en wil ze ook graag in een professionele studio opnemen. “Dat zijn de woorden van Raphaël”, zegt Carolien. “Hij heeft de boodschap: ‘mama, ik ben niet dood. Ik leef nog. En als jij mij blijft herinneren en mijn liedje blijft zingen, dan blijf ik leven maar ook al die andere sterrenkindjes.”