Na Jan Smit en Marco Borsato nu ook oppassen geblazen voor Frans Bauer: “Amper nog te vermijden dat hij helemaal crasht”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Marco Borsato drukt de pauzeknop in. Hij zit er helemaal onderdoor. Ook Jan Smit moest eind vorig jaar plots de drastische beslissing nemen om enkele maanden rust in te lassen. Volgens Hugo Foets, manager van Frans Bauer in België, staan artiesten onder grote mentale druk. En dat is voor Frans niet anders.

“Ik vergelijk het met een zware sportprestatie”, zegt Frans Bauers manager Hugo Foets in Dag Allemaal. “Een artiest moet er elk concert weer staan, dat houdt veel meer in dan die twee uur op het podium.”

“Neem nu de theatertournee van Frans die deze maand van start gaat, hij steekt daar acht tot negen maanden voorbereiding in. Want hij wil álles minutieus aanpakken."

"Neem daar de druk van de sociale media bij, fans die 24 uur op 24 alles van je willen weten... Dan is een crash amper te vermijden. Tenzij je preventief pauzes inlast. Die zijn echt nodig, en geen overbodige luxe als je een burn-out wilt vermijden.”