Het heeft niet mogen zijn: “Zo probeerden Koen Wauters en Valerie De Booser hun huwelijk nog te redden”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vlaanderens droomkoppel gaat uit elkaar. Koen Wauters en Valerie De Booser zetten na 17 jaar een punt achter hun relatie. Was hun verhuis naar het Gentse een ultieme poging om hun huwelijk alsnog te redden?

Voor velen komt de breuk tussen Koen Wauters en Valerie De Booser onverwacht. “Ik heb altijd tegen iedereen gezegd dat Koen nooit zou scheiden”, reageert HLN-journalist Mark Coenegracht. “Dat heeft hij ook zelf gezegd. Eens er kinderen waren, was de relatie voor altijd. Blijkbaar toch niet.”

Een verhuis van Heffen naar Sint-Martens-Latem bleek enkel uitstel te zijn. “Voor Koen maakte dat niet echt veel uit, behalve dat hij in Heffen heel rustig kon zitten, terwijl dat in het Gentse veel minder het geval is”, gaat Coenegracht verder. “Voor Valerie is het veel dichter bij haar ouders, en dat was natuurlijk een teken dat er toch problemen waren. En dat ze die op de één of andere manier wilde oplossen.”

“Ik denk ook dat ze dichter bij haar vriendinnen wilde zijn, die zich in het Gentse situeren”, aldus de journalist. Of dit een manier was om hun huwelijk te redden? “Ja, of toch een poging tot.”