Volgende week in ‘Familie’: Mieke hakt een belangrijke knoop door, en het uitstapje van Jenny en Patrick draait compleet anders uit dan verwacht

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Patrick en Jenny vertrekken samen op uitstap, maar dat draait anders uit dan verwacht. Iris twijfelt over haar gevoelens.

Maandag 27 januari

Mathias krijgt van Cédric belangrijk nieuws te horen. Iris is niet zeker over haar gevoelens. Peter vraagt Amélie om meer uitleg. Cédric bezoekt de gedenksteen van Kasper. Patrick vertrekt met Jenny op uitstap.

Dinsdag 28 januari

Mieke verzwijgt haar problemen voor Jan. Mathias denkt het spel slim te spelen en bespeelt ook Peter. Brigitte vertelt Jonas over de vacature in de Jan & Alleman. Véronique doet Lars een voorstel.

Woensdag 29 januari

Lars is bang voor de risico’s die Véronique neemt. Iris worstelt met twijfels, maar krijgt steun van Cédric. Mathias zet alles op alles om zijn hachje te redden. Het tripje van Jenny en Patrick loopt anders af dan verwacht.

Donderdag 30 januari

Lars voelt de spanning oplopen en is er niet gerust in. Mieke heeft ondertussen twijfels bij het voorstel van Mathias. Anna merkt de zwangerschap van Véronique op. Jenny ontdekt dat Jonas opnieuw heeft gelogen.

Vrijdag 31 januari

Mieke moet een knoop doorhakken. Hanne en Quinten moeten op zoek naar een nieuwe crèche. Benny probeert te bemiddelen tussen Patrick en Jenny. Amélie verrast Jonas in de Jan & Alleman. Voor Véronique, Lars en Mathias breekt een spannend moment aan.

Tags familie