Harry trekt zich de haren uit het hoofd: dit is er aan de hand

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Harry en Meghan zijn niet langer prins en prinses. Maar dat betekent niet dat ze zorgeloos door het leven gaan. Harry zoekt zelfs hulp voor een lichamelijk probleem.

Net als zijn broer, prins William, en zijn vader, prins Charles, heeft de nog steeds maar 35-jarige Harry last van haarverlies. Hij hoopt een oplossing te vinden en bezocht daarvoor de prestigieuze Philip Kingsley Trichological Clinic in Mayfair, een poepchique wijk van Londen.

Volgens de gebruikelijke anonieme bron in The Sun zorgde het bezoek voor “heel wat beroering”. “Dit bedrijf is een van de beste ter wereld. Het heeft een heel assortiment behandelingsplannen. De rijkste en beroemdste mensen zijn hier kind aan deur. Het gesprek met Harry verliep goed.”

Philip Kingsley werkte 65 jaar lang als haarexpert en kreeg de bijnaam ‘Hair Doctor’. Hij overleed op 86-jarige leeftijd in 2016. Meghan zou de clinic vlak voor haar huwelijk met Harry bezocht hebben. Volgens de website van het bedrijf telt hun clièntele onder meer royalty, acteurs en modellen.