Vervelende gevolgen voor Zita en Nono door nieuwe liefde van hun mama: “Dit krijgen zij nu te horen, echt niet plezant voor hen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sinds Valerie De Booser bekend maakte dat ze een nieuwe vriend heeft, krijgt ze het zwaar te verduren. In januari kondigden zij en haar ex Koen Wauters aan dat ze gingen scheiden. Dat Valerie nu al een nieuwe man in haar leven heeft, vinden velen niet respectvol tegenover Koen en hun kinderen. Dat meldt TV Familie.

“Mag het aub iets trager voor Koen en de kinderen? Ja, Valerie is een vrouw met verliefde gevoelens. Maar dat ze zich niet zo egoïstisch gedraagt! Zo vlug al uitpakken met een nieuw lief. Schandalig, vind ik het”, is de teneur in de reacties op de nieuwe liefde van Valerie.

Gelukkig voor Valerie reageert niet iederéén negatief. “Ik vind het moedig van haar om hiermee naar buiten te komen. Want ze wist natuurlijk dat er commentaar op zou komen”, schrijft iemand op Facebook.

En: “Trek je niets aan van die trollen op het internet. Leef je leven, Valerie. Je hebt aan niemand verantwoording af te leggen!” En ook: “Zoveel venijn, dat verdient Valerie niet!”

Hoe dan ook, Zita en Nono horen nu waarschijnlijk ook allemaal lelijke dingen over hun mama. Plezant kan dat voor hen niet zijn.