Sven Nys doet opvallende uitspraak over zijn ex-vrouw Isabelle: "Dat doen wij nog samen"

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sven Nys en Isabelle gingen een hele tijd terug uit elkaar. Drie jaar geleden kwam het tot een pijnlijke breuk, die ook zoonlief Thibau trof. De scheiding zette het leven van het hele gezin op zijn kop. Sven praat nu openhartig over zijn ex-vrouw Isabelle.

“Zonder kinderen verlies je elkaar uit het oog, maar als je een zoon hebt, moet je overleggen”, vertelt Sven Nys aan Dag Allemaal. Bij veel gescheiden koppels is het anders, maar Sven en Isabelle kunnen elkaar nog steeds recht in de ogen kijken zonder felle ruzie te maken.“Isabelle en ik hebben daar een goeie verstandhouding in gevonden”, klinkt het bij Sven.

Zowel papa Sven als mama Isabelle staan regelmatig langs de zijlijn te supporteren tijdens een wedstrijd voor Thibau. “Bovendien zijn we allebei zijn grootste supporters. Bij veel koppels is een kind na een scheiding opvoeden een heel geregel. Wie brengt hem naar de training? Wie haalt hem van school? Maar bij ons gaat dat heel goed.”

Het allerbelangrijkste in het hele verhaal? Dat is Thibau. “Eigenlijk geldt er maar één regel: Thibau staat centraal. Hij mag dan ook kiezen wanneer hij waar verblijft”, besluit Sven Nys.