Jongeman (18) wordt op heterdaad betrapt terwijl hij paard verkracht: "Ik wou ze enkel aaien"

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: The Sun
Enkele blaffende honden hebben de 18-jarige Daniel Bennett verraden toen hij een schuur was binnengedrongen in Irvington, Alabama. Wat hij daar deed, is ronduit walgelijk.

Polly, een bruine merrie, doorstond pure horror. Daniel Bennet was als een dief in de nacht een schuur op een boerderij binnengedrongen en verkrachtte het paard. Toen de honden in het midden van de nacht luid begonnen te blaffen, werden de eigenaars wakker en besloten een kijkje te nemen in de schuur. Daar betrapten ze Bennett op heterdaad.

De man des huizes, die een wapen had meegenomen, schreeuwde tegen de jongeman onmiddellijk te stoppen. Terwijl hij Bennett onder schot hield, kon zijn vrouw de politie verwittigen. Bennet probeerde er nog met een excuus van af te komen. “Ik hou van paarden en ik wilde ze gewoon aaien”, probeerde hij Francine Janes en haar man te overtuigen van zijn onschuld.

De politie arresteerde de man, die bekende dat het niet de eerste keer was dat hij Polly had verkracht. Naar eigen zeggen, is het ongeveer zeven à tien keer gebeurd. Daniel Bennett zal op 18 januari voor de rechter verschijnen. Francine hoopt dat Bennett de hulp krijgt die hij nodig heeft. “Ik hoop echt dat de rechters beseffen dat psychiatrische hulp hier noodzakelijk is”, vertelt ze aan NBC 15.

(Bron foto Polly: The Sun)