VTM

Grote zorgen om Jo Vally die met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis: “Pure horror”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jo Vally (59) keek vorig jaar erg uit naar de eindejaarsperiode. De zanger had tijdens die periode ook enkele concerten.

De eindejaarsperiode werd voor Jo uiteindelijk een nachtmerrie. “Het begon enkele dagen voor Kerstmis”, blikt Jo terug in Primo. “In de vroege ochtend kreeg ik ineens helse pijnen. Bijna niet uit te houden, maar ik heb toch enkele uren gewacht en dan naar de dokter gegaan.”

Hartaanval
“Marcella dacht aanvankelijk dat ik een hartaanval kreeg. Op advies van mijn dokter ben ik naar een ziekenhuis in Vilvoorde gebracht. Daar kreeg ik een geneesmiddel tegen de pijn en werden er enkele onderzoeken uitgevoerd.”

Beetje opgelucht
“Die onderzoeken hebben uitgewezen dat ik kampte met nierstenen. Ik voelde me wel een beetje opgelucht, het had iets ergers kunnen zijn. Daags na mijn eerste bezoek in het ziekenhuis, moest ik opnieuw testen ondergaan, en daar werd vastgesteld dat ik vocht in mijn buik had.”

Na Nieuwjaar
“Dat was minder geruststellend want dat kan onder meer wijzen op kanker. Er werden nieuwe testen uitgevoerd en daar kreeg ik pas na nieuwjaar de resultaten van. Ik heb nog nooit zo’n griezelige eindejaarsperiode meegemaakt als nu. Het laat je niet los, het spookt constant door mijn hoofd. Ik kreeg op de tweede januari om zes uur ‘s avonds telefoon. Het was goed nieuws want het vocht in mijn buik was helemaal weg. Mijn gal was wel beschadigd, wat erop wees dat er ook kleine steentjes moeten ingezeten hebben. Het verklaart in ieder geval de helse pijn die ik had.”

Tags jo vally