VTM

Stéfanie uit Familie doet zeer opmerkelijke getuigenis: "Ik voel me echt verschrikkelijk"

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Jasmijn Van Hoof speelt in 'Familie' de rol van Stéphanie. De actrice deelde vrijdagavond een opvallende tekst op haar Instagram. Ze deed dat om een campagne van het JAC te steunen, waar jongeren terecht kunnen met hun vragen, te steunen.

"De laatste tijd twijfel ik vaak of ik Instagram eigenlijk wel leuk vind", schrijft Jasmijn "Ik heb het er al vaak over gehad met mijn omgeving, en iedereen herkent het wel: dat gevoel van “niet goed genoeg” te zijn. Dat we constant onze levens, onze talenten en ons uiterlijk aan het vergelijken zijn met dat van anderen - en het gevoel dat we daar niet aan kunnen tippen.

"Ook bij mij is mijn Instagram-feed een opeenvolging van happy people die er altijd goed uitzien. Gelukkig, grappig, succesvol. Geen wonder dat ik me dan triest voel als ik mijn eigen imperfecte leventje daar mee ga vergelijken! Dan voel ik me echt wel verschrikkelijk als mijn “friyay” zich thuis in de zetel afspeelt, met mijn kat, al in slaap gevallen voor de film van 20.30 goed en wel begonnen is. ?"

"Maar de laatste tijd trek ik het me minder aan. Of dat probeer ik toch. Ik hou er niet van dat Instagram me onzeker maakt. Ik wil vooral happy en gelukkig en succesvol zijn in het echt, niet online. En die vrijdagavonden in de zetel? Die zijn misschien niet zo glamoureus dat ik ze op Instagram zou zetten, maar voor mij zijn die wel yay. ?♥? Voor de campagne #ontmaskerd van @jac_hallevilvoorde: alle maskers af, ook online."