Vrouw doet levensbelangrijke oproep met foto van doodzieke broer: “Haal hem terug zodat we iets kunnen doen”

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Justgiving
Op de foto is te zien hoe Ronnie Lord, een 59-jarige man, compleet uitgemergeld is. Zijn zus doet een levensbelangrijke oproep, zodat ze haar broer ooit nog levend terug kan zien.

Bij de Britse Ronnie werd een ernstige vorm van kanker vastgesteld. De man heeft verschillende tumoren in de mond en de keel, waardoor hij onmogelijk nog kan eten. De man is uitgehongerd en vel over been. Zijn zus maakt zich grote zorgen over haar broer die voor de liefde naar De Filippijnen is verhuisd. 

Ronnie kan echter niet geholpen worden in De Filippijnen. Hij heeft een specifieke behandeling nodig die hij in Groot-Brittannië kan krijgen. Ronnie heeft al ontzettend veel geld uitgegeven aan artsen en medische behandelingen in De Filippijnen, waardoor hij onmogelijk op eigen houtje naar Groot-Brittannië kan terugkeren. Zonder extra financiële middelen zal de man sterven.

"Ronnie verzweeg alles voor me zodat ik me geen zorgen zou maken, maar nadat ik deze foto zag werd ik doodongerust", vertelt ze aan de Britse nieuwssite Mirror. "Ronnie weet niet dat deze foto van hem werd genomen, maar goed dat dat is gebeurd. Anders had ik misschien niets geweten." Ronnie weigert elke cent, waardoor zijn zus nu een inzamelingsactie is gestart. Ze wil geld bij elkaar krijgen om haar broer opnieuw naar Groot-Brittannië te halen. 

(Bron foto Supplied: Zijn vrouw, 9-jarig dochtertje en Ronnie)