Het gaat al meteen goed fout in 'Temptation Island'

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
De eerste afleveringen van 'Temptation Island' behaalde bij ons in België al meteen 580.000 kijkers. De meeste kijkers geloven niet dat er veel koppels de finale zullen halen, als je de eerste beelden gezien hebt.

Alle mannen van de koppels waren in het verleden al eens vreemd geweest. Wellicht zijn ze ook daarom gekozen, omdat zij het meeste kans hebben om een misstap te begaan. Toch geloven alle koppels er ijzersterk in dat zij Temptation Island zullen overleven. 

De kijkers hebben er echter niet veel geloof in. Behalve bij één koppel. En dat is bij Tim en Deborah. Tim doet zijn uiterste best, bestoeft zijn vriendin de hele tijd én wil als ze Temptation Island doorstaan, haar ten huwelijk vragen. Een goede reden dus om aan het vrouwelijk schoon op het eiland te weerstaan. 

"Hij ligt in bed met mijn vriendinnen"
De andere mannen hadden het precies wel moeilijker. Megan vertelde al over Kevin dat hij telkens vreemd gaat met een blondine, terwijl zij zelf een brunette is. En gisteren leek het dan ook zeer goed te klikken tussen hem en Cherish. De andere mannen hebben hem zelfs één waarschuwing gegeven dat hij niet te ver moet gaan. "Maar wij zijn ook geen babysit", zei één van de mannen toen hij zich even af zonderde met de blondine. 

Megan vertelde ook in de kennismaking met het koppel, dat Kevin zelfs vreemd gaat met haar vriendinnen. "Als ik niet thuis ben, ligt hij met hen in bed", klonk het. Ook in het programma was hij even in hun eigen typische taaltje uit Vlaanderen, zijn lief aan het afbreken tegen één van de verleidsters uit dezelfde streek. "Het betekent dat ze eigenlijk niet echt slim is", vertaalde de verleidster. "Al zou ik het zo zelf niet formuleren, mocht ik een vriend hebben." Dit zei ze omdat het misschien toch wel een té negatieve toon had.

Jeremy en Vanessa lijken het tot nu toe wel aardig te doen. Vanessa mist hem heel erg op het eiland, en ook Jeremy houdt zichzelf voorlopig keurig aan de afspraken. 

Mezdi en Daniëlle
Bij Mezdi en Daniëlle denken de meeste kijkers dat het fout zal gaan aflopen. Mezdi liet zo Laetitia in zijn oor bijten onder de douche aan het zwembad. Mezdi dacht dat daar geen camera's hingen, toen hij dat door had, herpakte hij zichzelf meteen. Maar ook Daniëlle kan het wel aardig vinden met verleider Fabrizio, en liet hem bijna aan haar achterwerk komen in het zwembad. Ook de meisjes hielden haar even uit die situatie om te zeggen dat ze moet opletten dat de beelden niet verkeerd gaan overkomen, maar zij vond dat ze niets fout deed.