Zanger Christoff neemt een drastische beslissing over zijn carrière

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zanger Christoff heeft een drastische beslissing genomen na het succes met KLUBBB3, waarmee ze in het Duits liedjes zingen. KLUBBB3 is een 'band' gevormd door Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen. Het trio behaalde onlangs de kaap van 600.000 verkochte cd's, wat toch zeer veel is als je weet dat de meesten tegenwoordig hun liedjes aankopen via Spotify of iTunes.

"En zeggen dat twee jaar geleden bij de start van KLUBBB3 weinigen in ons geloofden. Wijzelf gelukkig wel!", aldus Florian. Het trio heeft inmiddels al drie albums uitgebracht. Onlangs lieten ze ook alledrie een tattoo zetten. Dat was een weddenschap tussen hen: als ze de eerste plaats zouden behalen in een hitlijst, zouden ze alledrie een tattoo laten zetten. En dat hebben ze dus ook gedaan. 

Ook Christoff heeft omtrent dit succes nu een drastische beslissing genomen over zijn solocarrière. "Door dit succes hebben we besloten dat KLUBBB3 vanaf nu op de eerste plaats komt", aldus Christoff. "Nog voor onze eigen carrières in ons thuisland."

"KLUBBB3 doet onze dromen uitkomen: een eigen tv-show in Duitsland, optredens in zalen voor 10.000 man, prijzen,..."