VTM

Maxime hield 24 flans niet binnen: "Ik had enorm veel stress"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Screenshot
Maxime Pans uit Gent is in geen tijd wereldberoemd in Vlaanderen geworden. Dat komt door zijn optreden vrijdagavond in Belgium's Got Talent. Pans (21) werkte 24 flans in één minuut naar binnen. Meteen nadien kwam het er ook weer uit.

 

“Ik heb ontzettend veel berichten gekregen na de uitzending van vrijdag en ben een hele dag bezig geweest om ze te beantwoorden. Veel berichten van vrienden die me een ‘Held’ of een ‘Legend’ noemen, maar ook van mensen die ik totaal niet ken.", zo vertelt Pans tegen Het Laatste Nieuws. 

Pans had enorm veel last van zenuwen. "Ik had enorm veel stress en bovendien waren de opnames in het midden van de zomer. Het was ontzettend warm en de adrenaline stroomde door mijn lijf", vertelt hij.

"Het gaf me wel een enorme kick en iedereen die me iets liet weten gaf me een pluim. Vierentwintig flans in een minuut is dan ook niet niets. Het is een beetje als topsport, maar dan in de voedingswereld.”

Eigenlijk wilde hij de uitzending gebruiken om een hype te creëren. “De bedoeling is om een heuse flanschallenge te organiseren en dat mensen elkaar kunnen uitdagen onder de hashtag #flanschallenge. Ik heb Koen Wauters alvast een berichtje gestuurd", knipoogt de 'Flanman'.