VTM

Miguel Wiels: “Dan geef ik Niels Destadsbader een lap om zijn oren”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vriendschappen in de showbizzwereld is best mogelijk. Dat bewijzen Miguel Wiels en Niels Destadsbader.

Miguel en Niels zijn beste vrienden. Vanaf mei staan ze ook samen op de planken met hun show ‘Niels & Wiels’. “Het wordt een gezellige avond vol fijne muziek en grappige verhalen over onze vriendschap. En Miguel treedt voor het eerst mee op de voorgrond. We hebben nog nooit samen opgetreden met onze liedjes”, zegt Niels in TV-Story.

“Ik sta graag naast een artiest, daar voel ik mij het beste bij. Iemand op wie ze altijd kunnen rekenen. Ik ben ook niet blij met de rol van anonieme muzikant, want het kriebelt toch altijd om hem te plagen tijdens zijn bindteksten”, pikt Miguel in.

Niels is ook te zien in het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. “Niels is een heel harde werker. Ik denk dat geen enkele andere artiest uit de voorbije seizoenen van Liefde Voor Muziek zo intensief heeft gewerkt aan de teksten en liedjes. Niels is ongelooflijk goed bezig, ook omdat hij zijn succes goed relativeert. Als hij ooit streken begint te krijgen, dan ben ik de eerste om hem een lap rond zijn oren te verkopen”, besluit Miguel.