Angst in supermarkt om 2-jarig meisje: "Ze werd niet wakker en kleurde blauw"

door: STS
ambulance ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een moeder heeft de schrik van haar leven gekregen toen ze boodschappen aan het doen was in een supermarkt. Haar 2-jarig dochtertje raakte bewusteloos en kleurde blauw.

De vrouw uit het Schotse Aberdeen was een Asda-supermarkt binnengestapt, met haar 2-jarige dochtertje in een kinderwagen.

Groot was haar schrik toen bleek dat het slapende meisje niet wakker gemaakt kon worden en haar huid blauw begon te kleuren.

"Er waren geen tekenen dat ze onwel ging worden. Ze was wel moe, maar dat is normaal. Toen ik bijna bij de kassa was, hoorde ik haar een vreemd geluid maken. Ik tilde haar op en zag dat ze een vreemde kleur had, bijna blauw", vertelde de moeder aan The Mirror.

Koorts

Terwijl medewerkers van de winkel de hulpdiensten belden, kwam het meisje soms bij, alvorens weer het bewustzijn te verliezen. Haar lichaamstemperatuur schoot de hoogte in.

"Ze heeft een voorgeschiedenis van hevige koortsstuipen en kan dan stoppen met ademen. Ik voelde hoe heet ze was en begon haar tot op haar luier uit te kleden."

Een ambulance bracht het kind naar een ziekenhuis. Na onderzoeken mocht het kind naar huis. Haar moeder kreeg wel de raad om een pediater te consulteren.

Download nu de gratis app van Redactie24