Nachtmerrie voor moeder: 12-jarige dochter ligt dood in bad

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Een moeder heeft een vreselijke ontdekking gedaan. Ze vond haar dochter van 12 jaar dood in bad.

Het was een vriendinnetje van het slachtoffer dat was blijven overnachten dat 's ochtends alarm sloeg en de moeder van het kind verwittigde dat het meisje wel erg lang in de badkamer bleef.

De moeder kreeg geen antwoord op haar geroep en moest de deur van de badkamer intrappen om binnen te geraken. Ze vond haar dochter Gabi in bad, met haar gezicht naar beneden in het water.

De vrouw haalde haar dochter uit de badkuip en legde haar op de vloer. Wanhopig probeerde ze om het meisje te reanimeren, terwijl haar broer de hulpdiensten opbelde.

Gabi werd naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet meer gered worden. "Er stond een tienkoppig team aan haar te werken", vertelde de moeder aan Manchester Evening News.

"Op een gegeven moment vertrok iedereen en bleef enkel de hoofdarts over. Hij vertelde me dat ze was heengegaan, wat ik op dat moment al besefte."

De lijkschouwer kwam tot de conclusie dat de kleine Gabi door verdrinking om het leven was gekomen. De tiener had in bad een aanval gekregen die volgens artsen waarschijnlijk werd veroorzaakt door het trauma van het verlies van haar vader, twee jaar eerder. Ze had al eerder een aanval gehad.

Download nu de gratis app van Redactie24