Alarm bij gezin van Kevin De Bruyne: “Gaat moeilijker worden voor mijn vrouw”

door: PMN
Kevin De Bruyne en gezin
Afbeelding bron: Instagram @kevindebruyne

Er is licht aan het einde van de tunnel voor Kevin De Bruyne. Na maandenlang blessureleed maakte hij een geslaagde terugkeer op het veld. De Rode Duivel haalt opgelucht adem.

Kevin De Bruyne staat na een afwezigheid van vijf maanden weer op het veld. Hij maakte tegen Huddersfield Town een geslaagde terugkeer. Voor de speler was het naar eigen zeggen een speciaal moment.

Door de blessure kon Kevin wel meer tijd doorbrengen met zijn gezin. Hij heeft zich niet verveeld met drie kinderen in huis tussen drie en zeven jaar.

“Ik heb vooral voor taxichauffeur gespeeld”, licht Kevin toe in Het Nieuwsblad. “Maar ik heb mij geamuseerd en ik denk dat zij het ook wel leuk vonden.”

Voor de kinderen van Kevin was het leuk om daddy wat vaker te zien. “Ze vonden het ook leuk dat ik enkel naar de wedstrijden moest kijken in plaats van te spelen”, bedenkt de voetballer zich.

Nu Kevin weer kan voetballen zal er veel veranderen. “Ik besef dat het nu weer moeilijker gaat worden, ook voor mijn vrouw. We moeten opnieuw rekening houden met het schema van City.”