Groot probleem voor Julie Vermeire nadat ze al haar geld in eigen kledingcollectie gestoken heeft

door: PMN
Julie Vermeire in 'De Redders'
Afbeelding bron: Play4

De 25-jarige Julie Vermeire heeft een groot risico genomen. Ze heeft een eigen kledingcollectie op de markt gebracht. Een kledingcollectie die ze op de markt bracht met haar eigen centen.

De kledingcollectie van Julie kan dus maar beter aanslaan. De dochter van Jacques Vermeire waagt zich aan deze grote stap nadat tv-opdrachten uitblijven. Ze wil zich niet langer alleen maar vastpinnen op haar tv-carrière.

De bekende styliste Lien Degol laat in TV-Familie haar licht schijnen over de collectie van Julie. “De stijl van haar kledinglijn spreekt me niet zo aan.”

“Maar ik wens Julie wel alle succes toe. Ze spreekt vooral de jongeren aan, en op dat vlak is er zeker een markt voor haar looks.”

Lien merkt wel een groot probleem op voor Julie. “Heel vernieuwend is deze kledinglijn niet. Elke keten heeft wel een zwarte en een beige jogging in de winkel liggen. Dat zijn niets voor niets de best verkopende kleuren.”

De styliste houdt een slag om de arm. Ze zegt dat de collectie ook nog moet groeien. “Ik schrijf het nog niet helemaal af.”