Julie Vermeire over hobby van haar vader Jacques: “Geen plaats meer voor een zetel in zijn huis”

door: PMN
Julie en Jacques Vermeire
Afbeelding bron: VTM

Julie Vermeire ging afgelopen zaterdag uit de kleren voor het goede doel. Ze wilde met nog andere bekende vrouwen de aandacht vestigen op borstkanker. Die missie is wel geslaagd.

Julie Vermeire woont sinds twee jaar samen met haar vriend Laurin Dursin. Het huishouden lijkt niet top te verlopen want dat durven ze al wel eens te laten liggen. “Maar als we eraan beginnen, vliegen we er stevig in”, vertelt Julie bij Radio2.

Nochtans is Julie iemand die veel belang hecht aan orde en structuur. “Soms is het wel moeilijk om die orde te houden. Onze kleerkast is bijvoorbeeld altijd een mesthoop. We ruimen dat op en een week later ligt het weer overhoop. Dat is altijd zo’n chaos.”

“Ik heb zelfs twee kleerkasten. Ik heb er één hier en één bij mijn papa. Die zijn te klein geworden. Ik moet knopen gaan doorhakken want dit kan niet meer.”

"Het huis van papa is net een museum geworden"

Julie is de dochter van komiek Jacques Vermeire. Die laatste is een grote verzamelaar. “Ik verzamel ook wel dingen, maar niet in die mate dat papa dat doet”, bedenkt Julie zich.

“Hij heeft zoveel. Het huis is net een museum geworden. Er is zelfs geen plaats meer voor een zetel.”