Klanten van BNP Paribas Fortis zullen tevreden zijn: Hun spaargeld gaat meer opbrengen

door: STS
bnp paribas fortis
Afbeelding bron: Photonews

Spaarders die een rekening hebben bij BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! gaan hun rente zien stijgen. Dat werd bekendgemaakt in een persbericht.

"Op 1 december 2023 passen BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! de tarieven aan voor de klassieke gereglementeerde spaarrekeningen 'Spaarrekening' van BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! en de gereglementeerde 'Blue Select Spaarrekening' van Fintro", klinkt het.

"De basisrente stijgt van 0,25% naar 0,50% en de getrouwheidspremie blijft onveranderd op 0,25%."

"Voor de PRO Spaarrekening, een spaarrekening voor rechtspersonen, feitelijke verenigingen en andere entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid, wordt de basisrentevoet eveneens aangepast van 0,25% naar 0,50% en de getrouwheidspremie blijft onveranderd 0,25%."

BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! passen op 1 december 2023 ook de tarieven aan voor de Spaarrekening Plus. "De basisrente blijft onveranderd 0,50% en de getrouwheidspremie stijgt van 1,00% naar 1,25%."

"Voor stortingen die gedaan worden vóór 1 december 2023 blijven de huidige basisrentevoet en getrouwheidspremie van kracht. De getrouwheidspremie is verworven voor bedragen die gedurende 12 maanden na de storting ononderbroken op de gereglementeerde spaarrekening blijven staan."