Lichaam in verre staat van ontbinding in veld gevonden: Politie en parket staan voor raadsel

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

De politie en het parket staan voor een raadsel. Ze konden de identiteit van een man die dood werd teruggevonden in een veld tot dusver niet achterhalen. Daarom is er nu een opsporingsbericht verspreid.

Het was op woensdag 05 oktober 2022, omstreeks 06.30 uur, dat er een lichaam werd gevonden in een maïsveld naast de Mechelsesteenweg in Herent.

"Het lichaam was reeds in verre staat van ontbinding. Het tijdstip van overlijden ligt vermoedelijk tussen 30 april 2022 en 30 september 2022. Tot op vandaag is de identiteit van deze man nog niet gekend."

"De man was ongeveer 1m70 lang en woog 66 kg. Hij had kort, zwart, geschoren haar en zijn lichaam was sterk behaard aan de oksels, buik, boven- en onderbenen. Zijn uiterlijk was verzorgd."

"Hij had twee littekens; één van 5 cm, ter hoogte van de onderbuik aan de rechterkant en één van ongeveer 2,5 cm, net boven de linker kniekuil."

"De onbekende man droeg een lichtblauwe T-shirt van het merk 'CRIVIT' met opdruk 'GYMTECH', een wit onderhemd zonder mouwen, een zwarte, lange sportbroek van het merk 'DECATHLON' maat L (34), een zwarte boxershort met grijze en witte lijnen van het merk 'JILINE' maat 8/XXL, een paar grijze fietsschoenen van het merk 'SHIMANO MTS' met kliksysteem maat 45 en een paar donkerblauwe kousen met tekeningen van een tennisracket."