Marie Verhulst doet straffe onthulling over haar relatie met Jef

door: PMN
Marie Verhulst - Jef Oomen
Afbeelding bron: Instagram @verhulstmarie

Marie Verhulst weet dezer dagen wel te doen. Er is namelijk de kerstshow van Samson. Marie werkt meerdere voorstellingen per dag af.

Marie Verhulst (28) zal in totaal dertig optredens werken die allemaal anderhalf uur duren. Ze werkt die optredens af in amper tien dagen. Dat is een heel stevig tempo.

“Als ik al die kinderen zie roepen en meedansen in het publiek, krijg ik al een gigantische energieboost en smijt ik mezelf automatisch 120%”, zegt Marie aan Het Laatste Nieuws.

Marie staak ook heel strak. De voorbije tijd bracht ze ook heel wat tijd door in de fitness. “Ik heb geen tijd om dagelijks naar de fitness te gaan, maar intussen heb ik een weg gevonden om sport in mijn planning te laten passen”, licht ze toe.

Wie ook meewerkt aan de kerstshow van Samson is haar vriend Jef Oomen. Daar is Marie wel blij om. “Hij kent mij heel goed en heeft al een blik genoeg om te weten wat hij moet doen.”

Marie doet ook een straffe onthulling. Het is eigenlijk goed dat Jef ook meewerkt aan de kerstshow van Samson. “Het is ook gewoon heel fijn dat we elkaar op deze manier tenminste zien met de feestdagen. Anders lukte dat niet."