Spaarders opgelet: Deze bank gaat meer opbrengst geven

door: STS
Koppel - goed nieuws
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Er zijn termijnrekeningen waarvan de rente op het punt staat om te gaan stijgen. Die zijn te vinden bij Santander Consumer Bank.

Op 1 juli verhoogt Santander Consumer Bank de rente op twee van haar Vision Fix termijnrekeningen: de termijnrekening met een looptijd van zes maanden en de termijnrekening met een looptijd van één jaar.

"Op de termijnrekening Vision Fix op zes maanden stijgt de brutorente van 2,85% naar 3,30%", weet Spaargids te melden. Na afhouding van de onroerende voorheffing blijft daar netto 2,31% in plaats van 2,00 % van over.

En op de termijnrekening Vision Fix op één jaar stijgt de brutorente van 2,75% naar 3,00%. De nettorente klimt zo van 1,93% naar 2,10%.

Het intekenbedrag voor deze termijnrekeningen bedraagt steeds minimaal 1.000 euro. Je moet al een spaarrekening bij Santander Consumer Bank hebben om een termijnrekening te openen.

Wat is een termijnrekening?

Termijnrekeningen zijn geschikt voor mensen die een bepaalde som geld voor een langere tijd opzij kunnen zetten. Het bedrag staat bijvoorbeeld voor een jaar of meerdere jaren vast en je krijgt er een vaste rente op.

Volg Redactie24 nu op Instagram