"Ze zijn helemaal zot geworden": Vader kan prijzen Walibi niet geloven maar krijgt tips om goedkoper te kunnen gaan

door: STS
Walibi
Afbeelding bron: Photonews

Een man die met zijn gezin naar het pretpark Walibi trok, heeft zich een hoedje geschrokken. Dat had alles te maken met de prijzen.

"In Walibi zijn ze helemaal zot geworden", concludeert Andy Dewalheyns op Twitter na een daguitstap naar Walibi.

"Met de drie jongste kinderen kostten de toegang en de parking 204 euro! Dan nog iets drinken en een ijsje eten en mijn brandstof. Een dagje van 250 euro... We gaan thuisblijven."

"Erg, hé... Het gaat om leuke, ontspannende en gezinsvriendelijke activiteiten, maar altijd gedwarsboomd door de financiële muur, waar je niet over kan", reageerde een vrouw.

Wesley reageerde: "Echt een goede tip: het internet afschuimen, Facebook onderzoeken. Acties volgen. 2dehands bekijken. Vakantieveilingen, enzovoorts... Wij gaan morgen met vier personen voor 92 euro aan toegangskaarten."

"In juni nog naar Walibi geweest, met 7 man, voor 104 euro. Je moet de deals weten te vinden", zegt ook Simon.

Gamma en Brico

"Pretparken zijn zoals de Gamma en Brico. Ga nooit binnen zonder eerst het internet af te speuren op zoek naar een kortingsbon", raadt Vince aan.

"Je kan beter een jaarabonnement kopen", zegt Carina. "130 euro per persoon en dan kan je meerdere keren per jaar gaan. Meestal is daar de parking inbegrepen en eventueel nog korting als je iets koopt in het park."