Andy Peelman heeft een duidelijke boodschap voor VTM: "Afgesloten hoofdstuk"

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Vorige week ging 'De Perfecte Overval' in première, de vierde film van 'De Buurtpolitie'. Opvallende afwezige op de rode loper was Andy Peelman.

Andy Peelman heeft jarenlang een groot aandeel gekregen in 'De Buurtpolitie', maar werd uiteindelijk doodgeschoten in de reeks. Zo kan hij zich nu focussen op nog meer televisiewerk en andere opdrachten. 

Hoewel hij een groot aandeel kreeg in de reeks op televisie, viel er geen uitnodiging in de bus voor de première. In Dag Allemaal reageert hij dan ook voor het eerst op het voorval. "Ik zou toch niet gegaan zijn. Voor mij is 'De Buurtpolitie' een afgesloten hoofdstuk", klinkt het.

"Ik wilde ook geen verwarring zaaien. Koen is overleden. Maar ik snap wel dat mijn ex-collega's het niet leuk vinden dat ze niet zijn gevraagd", besluit Andy.

Ook de andere anciens Johan Kalifa Bals (Obi) en Henny Seroeyen (Robin) niet uitgenodigd. “Ik vond dat toch bizar”, zegt Johan erover. Hij speelde maar liefst vijf jaar mee in de reeks. “Bovendien speelde ik mee in de eerste drie ?lms. Ik heb zelfs nog gebeld voor een uitnodiging, maar zonder resultaat. Heel jammer, het getuigt van weinig respect, vind ik”, aldus de acteur.