Andy Peelman steekt zijn middelvinger uit na opening van eigen kledingzaak

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Afgelopen weekend was het twee keer feest voor Andy Peelman. De 'Lego Masters'-presentator mocht gisteren 39 kaarsjes uitblazen. Dat werd gevierd met de opening van zijn eigen kledingzaak 'Lorelie & Féline' in Aalst.

Het was gisteren een heuglijke dag voor Andy Peelman. De acteur en presentator opende zijn allereerste kledingwinkel. "Lorelie & Féline is een tweedehandswinkel van merkartikelen voor vrouwen zoals handtassen, kledij, schoenen, maar soms ook nieuwe stuks aan tweedehandsprijzen", klinkt het trots bij Andy. 

“Tot 1 uur vannacht ben ik bezig geweest om alles in orde te krijgen, maar ik ben heel trots op het eindresultaat”, zegt Andy in HLN. “Een dikke middenvinger naar zij die negatief schrijven over mijn nieuwe uitdaging, maar ik geloof heel erg in het concept."

Daarmee hoopt hij tegemoet te komen aan de torenhoge prijzen van dit moment. Kledij kost nu eenmaal veel geld. Met 'Lorelie & Féline' hoopt Andy dat het voor mensen wél mogelijk wordt om voor luxueuze kledij te kiezen wanneer er daarvoor een gelegenheid is. De kledij die Andy aankoopt, is afkomstig van mensen die weten van Andy's nieuwe plannen. Zo begon onder andere Karen Damen te rommelen in haar kast met kleding. Ook nieuwe kledij, waaronder die van 'Kristina', het kledingmerk van de zus van Karen Damen ligt bij Andy in de winkel. Naast Karen Damen en haar zus Kirsten waren ook Christoff en Lindsay De Bolle aanwezig bij de opening.