Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' heeft het er erg moeilijk mee: "Teleurgesteld dat het zo moest lopen"

door: COS
Brecht uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Brecht De Geyter nam vorig jaar deel aan 'Blind Getrouwd'. Zijn huwelijk met Dziubi Steenbergen kwam enkele maanden na de opnames jammer genoeg tot een einde.

Brecht De Geyter worstelde als tiener zeven jaar lang met obesitas. Brecht worstelde met zijn geaardheid en at zijn emoties weg. Als hij naar foto's van vroeger kijkt schaamt hij zich nog steeds dat hij zichzelf zo heeft verwaarloosd.

"Ik ben ook teleurgesteld dat het zo moest lopen. Ik krijg die jaren nooit meer terug en daar heb ik spijt van", zegt Brecht aan NINA. "Tijdens gesprekken met vrienden lette ik constant op: bij alles wat ik zei en hoe ik me gedroeg."

Brecht wilde niet te luid zijn, was meegaand en gedroeg zich wenselijk. "Dat zijn zulke toxische dingen waarrond het leven écht niet mag draaien. Ik was een gewond dier dat bij de minste tegenslag wankelde."

Pas na zijn coming-out begon Brecht te leven. Uit de kast komen heeft zijn band met iedereen alleen maar versterkt. "Ook die met mezelf: ik erkende eindelijk wie ik was. De grootste mentale strijd was geleverd."