Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' mysterieus over liefdesleven

door: STG
Dziubi en Brecht
Afbeelding bron: VTM

De breuk tussen Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit 'Blind Getrouwd' had niemand zien aankomen. Enkele maanden geleden besloot het koppel om elk hun eigen weg te gaan.

Dat de wetenschap en de liefde niet altijd hand in hand gaan is na zeven seizoenen 'Blind Getrouwd' wel duidelijk. Vorig jaar leken Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen dan ook voor elkaar gemaakt.

Toch kwam het een tijdje na de opnames nog tot een breuk bij het koppel. "Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen", klonk het enkele maanden geleden op Instagram.

In Showbits vertelt Brecht openhartig over hoe het nu gaat tussen hem en Dziubi. "Dat is een vriendschap voor het leven", klinkt het trots. "We hebben zoiets belangrijks meegemaakt. Ik wil ook dat Dziubi daar deel van blijft uitmaken", zegt Brecht.

Ook over een nieuwe liefde heeft de 'Blind Getrouwd'-deelnemer al nagedacht. "Je kan natuurlijk nooit voorspellen wat er gebeurt in de toekomst", klinkt het mysterieus. "Ik zie wel. Ik kijk de kat uit de boom en we laten het gewoon op ons afkomen", besluit hij.