Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' stelt ons voor aan iemand heel bijzonder: "Veel geluk samen"

door: STG
Brecht uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Vorig seizoen leerden we Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter kennen in 'Blind Getrouwd'. Hoewel er op eerste zicht sprake was van een geweldige match, liep hun huwelijk na zes maanden toch op de klippen.

Het huwelijk van Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen leek wel een sprookje. Toch besloten beide partijen na zes maanden elk hun eigen weg te gaan. De lange afstand en uitblijvende gevoelens lagen aan de basis van de breuk.

“Een breuk is altijd pijnlijk”, zei Brecht een tijdje geleden nog bij HLN Showbits. “We moesten daar eerst wat tijd over laten gaan. Maar nu zijn we zoveel maanden verder en het gaat heel goed met mij nu”, klonk het toen.

Op dit moment is er nog geen nieuwe man in het leven van Brecht. “Ik zie wel. Ik kijk nog even de kat uit de boom en laat het gewoon op mij afkomen”, bedacht hij zich enkele maanden geleden nog.

Al deelt Brecht nu wel erg leuk nieuws op Instagram. Hij adopteerde een golden retriever. “Schattigste hondje in bijlage”, schrijft hij bij enkele schattige foto's van zichzelf met zijn nieuwe hond. “Welkom in de familie, Luna!”

Ook de volgers van Brecht zijn alvast in de wolken nadat ze de foto's te zien krijgen. “Zo schattig”, “Zoveel liefde” en “Veel geluk samen,” klinkt het onder meer in de reacties.